Një shtetasi italian as nuk i kishte shkuar në mendje se çfarë do t’i ndodhte në ditën e Shën Valentinit.

Teksa u kthye nga puna, ai gjeti gruan e tij duke e tradhtuar me një tjetër në shtëpinë e tyre.

Ngjarja ndodhi në Salerno, Itali. Gruaja kishte përfituar nga mungesa e të shoqit dhe kishte ftuar të dashurin e saj në shtëpi. Por burri i saj u kthye më shpejt nga puna dhe i kapi ‘mat’.

Menjëherë sapo pa burrin që hyri në shtëpi, i dashuri i gruas tentoi të arratisej duke u hedhur nga kati i dytë i pallatit, por u rrëzua. Më psas ai u dërgua në spital, ndonëse nuk mori dëmtime serioze.

Polica mbërriti në vendgjarje u habit nga kronologjia e asaj çfarë kishte ndodhur.

Burimi: internapoli.it|joq.al

An Italian citizen had not even thought about what would happen to him on Valentine’s Day.

As he returned from work, he found his wife cheating on him with another at their home.

The event took place in Salerno, Italy. The wife had taken advantage of her husband’s absence and had invited her boyfriend home. But her husband returned from work sooner and caught them ‘mat’.

As soon as she saw the man entering the house, the woman’s boyfriend tried to escape by jumping from the second floor of the palace, but collapsed. He was later taken to hospital, although he received no serious injuries.

Police arrived at the scene surprised by the chronology of what had happened.