“Hyrremi” ka ndryshuar shumë që nga koha kur luante në serialin “Sulejmani i madhërishëm”. Aktorja gjermano-turke, Meryem Uzerli i ka lënë fansat gojëhapur me setin e ri fotografik dhe ka ngjallur komente të shumta.

Meryem Uzerli ka postuar tre foto kolazh ku shfaqet me një look të ri, me flokë të shkurtra brune dhe shumë elegante. Por vëmendjen e ka tërhequr veshja e aktores, e cila në njërën prej fotove është shfaqur me mbathje.

Aktorja 36-vjeçare duket në super formë dhe komentet kanë qenë të shumta nga fansat turq e të huaj. Kujtojmë që Meryem Uzerli është nënë e një vajze 6 vjeç.

Hyrremi” has changed a lot since the time he played in the series “Suleiman the Magnificent”. German-Turkish actress Meryem Uzerli has left fans speechless with the new photo set and has sparked numerous comments.

Meryem Uzerli has posted three collage photos where she appears with a new look, with short brunette hair and very elegant. But the attention was drawn to the dress of the actress, who in one of the photos appeared in underwear.

The 36-year-old actress looks in super shape and the comments have been numerous from Turkish and foreign fans. We recall that Meryem Uzerli is the mother of a 6-year-old girl.