Ditën e sotme në stadiumin Air Albania pritet të nis vaksinimi i atyre që kryeministri Rama i cilësoi si personalitete. Por përpara se të nisë vaksinimi i tyre është kapur një episod i pazakontë, ku një qytetar 91-vjeçar shihet në portën e stadiumit dhe kërkon që të hyjë brenda për të bërë injektim.

Teksa tenton të hyjë në qendrën e vaksinimit has në barrierën e rojeve të sigurisë të cilët nuk e lejojnë të hyj pavarësisht se u prezanton kartën e veteranit.

Gazetarja: Sa vjeç jeni ju?

Qytetari: Jam 91-vjeç

Gazetarja: Për çfarë keni ardhu ju zotëri?

Qytetari: Kam ardhur për të bërë vaksinën.

Gazetarja: Nuk ju ka lajmëruar njeri për ta bërë?

Qytetari: Jo, jo!

Gazetarja: Është thënë që do vaksinohen personalitete sot?

Qytetari: Edhe unë personalitet jam, jam veteran i luftës.

Burimi: Faxweb

blob:https://www.facebook.com/113a1e8b-0778-4225-91e2-918e2e79dc69

Vaccination of those whom Prime Minister Rama described as personalities is expected to start today at the Air Albania stadium. But before their vaccination could begin, an unusual episode was captured on Faxnews camera, where a 91-year-old citizen is seen at the gate of the stadium and asks to go inside for an injection.

He says about the journalist Fiona Çela who is a personality as he is a War Veteran. As he tries to enter the vaccination center he encounters a barrier of security guards who do not allow him to enter despite presenting him with the veteran card.

Journalist: How old are you?

Citizen: I am 91 years old

Journalist: What did you come for, sir?

A citizen: I came to get the vaccine.

Journalist: Didn’t anyone tell you to do it?

A citizen: No, no!

Journalist: It has been said that personalities will be vaccinated today?

A citizen: I am also a personality, I am a war veteran.