20 vjeçari shqiptar që akuzohet se fillimisht vrau dhe më pas dogji trupin e pronarit të hotelit ku punonte në Santorini të Greqisë, ka folur për mediat lokale duke treguar detaje nga ngjarja e rëndë.

I riu foli për “Tlive Show” duke theksuar se konflikti me pronarin 69-vjeçar të hotelit Nikos Halaris nisi për 200 euro, të cilat ky i fundit nuk ia jepte.

“Shkova tek hoteli dhe i thash që kam ardhur për paratë. Ai me shau dhe më tha të largohesha. Unë i thash sërish z.Nikos, kam ardhur vetëm për paratë dhe asgjë tjetër, por ai më qëlloi me një shishe uiski”, tregon i riu shqiptar, raporton abcnews.al.

Më tej ai rrëfen se në gjaknxehtësi e sipër qëlloi edhe ai pronarin grek, gjë e cila i shkaktoi vdekjen.

“Nuk mbaj më mend çfarë ndodhi sepse e humba komplet kur me qëlloi. U përgjigja duke e qëlluar dhe ndodhi ajo që ndodhi”, tregon ai.

Më herët, i riu shqiptar ishte shprehur para policëve se shkonte në Greqi për të punuar në hotel për të mbajtur familjen me para.

“Unë vij dhe punoj me sezone këtu. Kam nënën dhe tre motra në shtëpi. Me punën që bëj mbaj edhe ato me para. Nuk më dha 200 eurot që duhej të më paguante prandaj ndodhi gjithçka”, tregoi ai.

The 20-year-old Albanian who is accused of first killing and then burning the body of the owner of the hotel where he worked in Santorini, Greece, has spoken to local media, showing details from the serious event.

The young man spoke for “Tlive Show” emphasizing that the conflict with the 69-year-old owner of the hotel Nikos Halaris started for 200 euros, which the latter did not give him.

“I went to the hotel and told him I had come for the money. He cursed me and told me to leave. “I told Mr. Nikos again, I came only for the money and nothing else, but he shot me with a bottle of whiskey”, says the young Albanian, reports abcnews.al.

He further confesses that in a fit of rage he also shot the Greek owner, which caused his death.

“I do not remember what happened because I completely lost it when he shot me. “I responded by shooting him and what happened happened,” he said.

Earlier, the young Albanian had told the police that he was going to Greece to work in a hotel to support his family with money.

“I come and work here for seasons. I have a mother and three sisters at home. With the work I do I also keep them with money. “He did not give me the 200 euros he had to pay me, so everything happened,” he said.