Ende pa nisur protesta, një i ri është shoqëruar nga civilët e policisë.

I riu që identifikohet si Mexhit Kastrati përsërit se nuk ka bërë asgjë dhe kërkon ndihmë.

Sipas informacioneve, policia po ndjek një tjetër strategji sot dhe efektivët e policisë të shpërndarë në kryeqytet nuk i lejojnë të rinjtë të grupohen.

 

Even before the protests started, a young man was accompanied by police civilians.

The young man who identifies himself as Mexhit Kastrati repeats that he has done nothing and asks for help.

According to information, the police are pursuing another strategy today and the police officers dispersed in the capital do not allow young people to group.