Lajmi për vetëvrasjen e biznesmenit 37-vjeçar në vilën e tij, tronditi mbarë vendin. Ndër personat që e ka komentuar këtë ngjarje ka qenë edhe moderatorja Dajana Shabani, e cila përmes një postimi në Insta-story, është shprehur e tronditur për vdekjen e tij.

Ajo shkroi:

Nuk më besohet që ti nuk jeton më! Të njoh që 18 vjeç, dhe ti meritoje me jetu!!! Qofsh i parajsës miku i ditëve të vështira!!!
Eugert Lazaj, u gjet sot i pajetë në vilën e tij luksoze në periferi të Tiranës, ndërsa sipas policisë dyshohet se ai ka kryer vetëvrasje. Lazaj ishte pronar i kompleksit “Adorions Palace” një resorti luksoz në Maminas.


The news of the suicide of the 37-year-old businessman in his villa shocked the whole country. Among the people who commented on this event was the moderator Dajana Shabani, who through a post on Insta-story, expressed her shock at his death.

She wrote:

I can not believe you are no longer alive! I have known you since I was 18, and you deserved to live !!! Be the friend of paradise of difficult days !!!
Eugert Lazaj, was found dead today in his luxury villa on the outskirts of Tirana, while according to the police it is suspected that he committed suicide. Lazaj was the owner of the “Adorions Palace” complex, a luxury resort in Maminas.