Jetmir Kurtsmajlaj, autori iplagosjes së studentes 21 vjeçare greke një ditë më parë në Torino deklaroi përpara policisë se nuk dëshironte ta vriste ish të dashurën e tij, por vetëm ta trembte.

Me lot në sy, 27 vjeçari madje e pyeti policinë si ishte tani e reja, e cila po lufton për jetën në spital, pasi mori 5 goditje me thikë.

“Si është ajo? Më trego si është? Unë nuk doja ta vrisja, thjesht doja ta trembja”, përsëriti mes lotëve Jetmir Kurtsmajlaj, raportojne mediat e huaja .

Motivi i sulmit mbetet ende i paqartë, por ai pretendoi për një komplot nga një mik dhe vajza për ta infektuar atë me HIV, po për këtë nuk ka fakte.

“Unë doja ta dënoja atë për këtë, absolutisht asnjë xhelozi nuk ka të bëjë me të”, specifikoi Kurtsmajlaj.

Nëna e vajzës nga ana tjetër deklaroi se vajza e saj ishte ndarë me shqiptarin, por ky i fundit nuk e pranonte këtë vendim, prandaj dhe e kishte sulmuar.

Vajza, nuk e gjeti guximin ta denonconte dhe vendosi ta menaxhonte vetë situatën deri sa ajo të rregullohej. Ndërkohë, që në datën 16 shkurt ajo vendosi të takojë Jetmirin në një apartament në San Salavrio të Torinës. Por, ai e kishte kërcënuar me një shiringë të mbushur me helm në qafë. Georgia arriti t’i shpëtonte dhe të dilte nga shtëpia.

Këtë sulm, Jetimiri e mohoj, ndërsa për takimin e fundit ku e sulmoi me thikë, ai ka thënë se donte ta ndëshkonte dhe se mban mend momentin kur e ka goditur për herë të parë dhe pastaj të fundit.

“Ajo më kishte kërkuar që të shiheshim të Shtunën, por unë nuk munda. Kështu që ne u takuam pasdite të Dielën afër shtëpisë, përmes Nizza. Ne ecëm për një kohë të gjatë pastaj thashë se duhej të shkoja lart për të pirë pak ujë. Por kur u ngjita pashë thikën dhe vendosa ta ndëshkoja atë. Vendosa thikën nën xhaketën time, së bashku me duhanin dhe zbrita përsëri tek ajo. Më kujtohet goditja e parë dhe pastaj e fundit,”-ka thënë ai.

Ngjarja ka ndodhur pak ditë më parë. Jetmir Kurtsmajlaj 27-vjeçari shqiptar ka goditur me thikë ish-të dashurën e tij Georgia Kaltsouni 21 vjeç në bark dhe në gjoks. Vajza është dërguar në spital dhe është vendosur nën kujdesin intesiv. Ndërsa shqiptari është arrestuar me akuzën e tentativës për vrasje.

Jetmir Kurtsmajlaj, the perpetrator of the wounding of a 21-year-old Greek student the day before in Turin, stated in front of the police that he did not want to kill his ex-girlfriend, but only to scare her.

With tears in his eyes, the 27-year-old even asked the police how the young woman was now, who is fighting for her life in the hospital, after receiving 5 stab wounds.

“How is she? Tell me how it is? “I did not want to kill him, I just wanted to scare him”, Jetmir Kurtsmajlaj repeated through tears, foreign media report.

The motive for the attack remains unclear, but he claimed a plot by a friend and daughter to infect him with HIV, but there is no evidence of this.

“I wanted to punish him for this, absolutely no jealousy has to do with him,” specified Kurtsmajlaj.

The girl’s mother, on the other hand, stated that her daughter had separated from the Albanian, but the latter did not accept this decision, therefore he had attacked her.

The girl did not find the courage to denounce her and decided to manage the situation herself until it was resolved. Meanwhile, on February 16, she decided to meet Jetmir in an apartment in San Salavrio, Turin. But, he had threatened her with a syringe filled with poison around her neck. Georgia managed to escape and get out of the house.

Jetimiri denies this attack, while for the last meeting where he attacked him with a knife, he said that he wanted to punish him and that he remembers the moment when he hit him for the first time and then for the last time.

“She asked me to see her on Saturday, but I could not. So we met on Sunday afternoon near the house, through Nizza. We walked for a long time then I said I had to go upstairs to drink some water. But when I went up I saw the knife and decided to punish him. I put the knife under my jacket, along with the tobacco, and went down to it again. “I remember the first and then the last blow,” he said.

The incident happened a few days ago. Jetmir Kurtsmajlaj, 27, Albanian, stabbed his ex-girlfriend Georgia Kaltsouni, 21, in the abdomen and chest. The girl was taken to hospital and placed in intensive care. While the Albanian was arrested on charges of attempted murder.