Shtetësja kosovare me inicialet G. M. nga Prizreni që nga dita e premte është larguar nga shtëpia dhe ka shkëputur kontaktet me familjen.

Ajo u nis për në shkollë por që nga mësuesi u lajmërua se ajo kishte një javë që nuk shkonte në shkollë.

15 vjeçarja 24 orë pasi u zhduk, iu drejtua të ëmës me një mesazh se është mirë dhe të mos ta kërkojnë.

Madje nënës iu tha se ka ikur me të dashurin e saj me dëshirë, por familja nuk ka informacion se ku gjendet vajza.

Rastin babai i 15 vjeçares familjarët e kanë raportuar edhe në polici, derisa këta të fundit janë duke u marrë me rastin.

Familjarët bëjnë apel që nëse dikush mund të ketë ndonjë informacion për vajzën t’i njoftojë.

The Kosovar citizen with the initials G. M. from Prizren left the house on Friday and cut off contact with the family.

She left for school but since the teacher was informed that she had a week not going to school.

The 15-year-old 24 hours after she disappeared, addressed her mother with a message that she is fine and not to be asked.

The mother was even told that she had run away with her boyfriend willingly, but the family has no information on where the girl is.

The family of the 15-year-old’s father also reported the case to the police, while the latter are dealing with the case.

The relatives appeal if anyone can have any information about the girl to let them know.