Një 46-vjeçar nga Pogradeci është vënë në pranga pasi ka kryer marrëdhënie s*ksuale në mënyrë të vazhdueshme me një 13-vjeçare, e cila ka denoncuar abuzimin në polici mbrëmjen e kaluar. Pak para se të përfundonte pas hekurave, abuzuesi Blerim Bizgjoni i ka pasur sytë në profilin e Facebook-ut të së miturës, gjë që e vërtetojnë më së miri komentet që i bën.

Në fotografinë e publikuar nga Faxweb.al vihet re se Blerim Bizgjonit nuk i ka shpëtuar asnjë imazh që ka publikuar 13-vjecarja në rrjetin e saj social, të cilës i bën komente nga më të ndryshmet, por më së shumti i shpreh “dashuri” me emoji apo gif.

“Si gazetare të kam”, i shkruan në një fotografi, ku vajza i ka kthyer përgjigje “haha e di”, ndërsa pjesën më të madhe të kohës nuk i kthen asnjë koment.

 

Kujtojmë se ditën e djeshme, minorenia qëndruar deri në orën 23:00 pranë komisariatit për të bërë kallëzimin. Ajo ka dëshmuar në polici se me familjen e Blerim Bizgjonit kishin lidhje krushqie, ndërkohë që abuzimi më të ka vijuar për më shumë se një muaj.

Burime bëjnë me dije se rasti i Bizgjonit është i përsëritur, pasi joshte fëmijë me shuma parash, dhe i ngacmonte s*ksualisht. Mësohet se e mitura po trajtohet nga psikologë në banesën e saj, dhe po mbahet nën kujdes pasi gjendja e saj psikologjike është e rënduar

 

A 46-year-old man from Pogradec was handcuffed after having continuous sexual intercourse with a 13-year-old girl, who reported the abuse to the police last night. Shortly before he ended up behind bars, the abuser Blerim Bizgjoni had his eyes on the minor’s Facebook profile, which is best confirmed by the comments he makes.

In the photo published by Faxweb.al, it is noticed that Blerim Bizgjoni has not escaped any image that the 13-year-old has published on her social network, to which she makes various comments, but mostly expresses “love”. with emoji or gif.

“I have you as a journalist”, she wrote in a photo, where the girl replied “haha I know”, while most of the time she does not return any comments.

Recall that yesterday, the minor stayed until 23:00 near the police station to make the report. She testified to the police that they had a family relationship with Blerim Bizgjoni, while the abuse continued for more than a month.

Sources suggest that Bizgjon’s case is repeated, as he seduced children with large sums of money, and sexually harassed them. It is learned that the minor is being treated by psychologists in her apartment, and is being kept in care as her psychological condition is aggravated.