“E takova dje”, Artan Hoxha zbulon çfarë ka ndodhur me Mihal Kokëdhimën

Gazetari Artan Hoxha në një postim në rrjetet sociale ka zbuluar takimin me Mihal Kokëdhimën.

Ky i fundit i njohur edhe si “Mihali i Qeparoit”, një vit më parë u bë i njohur pasi sulmoi biznesmenin spanjoll Eugenio Galdon dhe familjen e tij.

Pas kësaj ngjarje të pazakonte që bëri edhe xhiron e mediave të huaja, IKMT shembi hotelin e Kokëdhimës në Porto Palermo.

Ndërkohë, Hoxha thotë se është takuar ditën e djeshme të vazhdon te shesë peshk nga rezervati i tij, ne Port Palermo.

Postimi i Artan Hoxhës:

Nostalgji…kater vite me pare ne Porto Palermo..

E mbani mend Mihalin?!

E takova dje.

Vazhdon te shesë peshk, koce dhe levrek nga rezervati i tij, ne Port Palermo, me nje Benz 250 te ndryshkur..

Eh mor Mihal, Mihal!!

Mire burgun qe e bere tamam, po te rrafshuan restorantin megjithe hotel, per 5 levreke rezervati…qe nje miliarder spanjoll, nuk pati leke te holla ne xhep, te ti paguante…

I prishe imazhin e turizmit elitar, udheheqesit dhe…

Prandaj thote populli:”Me zjarrin, ujin dhe shtetin mos e krruaj, se te bejne gjemen…”

Journalist Artan Hoxha in a post on social networks has revealed the meeting with Mihal Kokëdhima.

The latter, also known as “Mihali i Qeparoit”, became known a year ago after attacking the Spanish businessman Eugenio Galdon and his family.

After this unusual event that made the rounds of foreign media, IKMT demolished the hotel of Kokëdhima in Porto Palermo.

Meanwhile, Hoxha says that he met yesterday to continue selling fish from his reserve, in Port Palermo.

Post by Artan Hoxha:

Nostalgia… four years ago in Porto Palermo ..

Remember Mihali ?!

I met him yesterday.

He continues to sell fish, shellfish and sea bass from his reserve, in Port Palermo, in a rusty Benz 250.

Eh mor Mihal, Mihal !!

Well, the prison that he did right, if they flattened the restaurant in front of the hotel, for 5 reserve bills… that a Spanish billionaire, did not have money in his pocket, to pay…

It tarnished the image of elite tourism, leaders and…

That is why the people say: “Do not scratch it with fire, water and the state, lest they make you emen”