Pas fotove dhe lajmeve se Andi dhe Melisa kanë qenë çift prej kohësh por e kanë mbajtur të fshehtë, erdhi dhe largimi i bukuroshes flokëkuqe. Para pak ditësh, Melisa zgjodhi që të largohet nga emisioni, me pretekstin se asnjë nga djemtë nuk mund të bëhet i dashuri i Melisës, por vetëm shok. Kjo rriti dyshimet, ndërsa thuhet se Andi dhe Melisa bashkëjetojnë bashkë. Këto zëra Melisa i ka quajtur të pavërteta, ndërsa kjo replikë e Melisës ka rënë poshtë nga vetë ajo. Gjatë ditës së sotme, ka shpërthyer në rrjet një screenshot ku shihet bashkëbisedimi i Melisës me një nga fansat në Instagram. Siç shihet edhe në pamje, fansi i shkruan se e ka parë me Andin, teksa ngjiste shkallët. Melisa dorëzohet dhe e pranon se e ka bërë këtë veprim, ndërsa shton se një ditë do të merrej vesh.

Fansja i shkruan Melisës:

O Melisss, të pash sot kur po ngjisje shkallet me Andin dhe ule kokën. Jam ajo goca me çantë blu që po ju shikoja në kokërr t’synit.
Melisa:

Okej, se me keni çmendur.
Fansja:

Shyqyr e pranove.
Melisa:

Do s’do një dite do merret vesh.

After the photos and the news that Andy and Melissa have been a couple for a long time but have kept it a secret, came the departure of the red-haired beauty. A few days ago, Melissa chose to leave the show, on the pretext that none of the boys can become Melissa’s boyfriend, but just a friend. This raised suspicions, as Andy and Melissa are said to be living together. Melissa has called these rumors untrue, while this reply of Melissa has been dropped by herself. During the day, a screenshot has exploded on the network showing Melissa talking to one of the fans on Instagram. As can be seen in the picture, the fan writes that he saw Andi as he climbed the stairs. Melissa surrenders and admits that she did this action, while adding that one day it would be agreed.

The fan writes to Melissa:

O Melisss, I saw you today as you climbed the stairs with Andy and lowered your head. I’m the blue bag girl I was looking at you in the eye.
Melisa:

Okay, that you drove me crazy.
Fans:

Thank you for accepting.
Melisa:

It will not be known one day.