Një 46-vjeçar shqiptar ka rënë në prangat e policisë në Itali, pasi akuzohet për trafikim të lëndëve narkotike.

Shqiptari banues në Toskanë, u ndalua pas një manovre që bëri me makinën e tij, më pas policia e pyti se çfarë ishte duke bërë në një zonë larg banesës, si fillim ai tha për punë, ndërsa më pas tha se kishte dalë të takonte të dashurën.

46-vjeçari teksa po pytej nga policia shfaqi shenja nervozizmi, çfarë bëri policinë të dyshonte se shqiptari fshihte diçka.

Në makinën e tij u nënshtrua kontroll dhe në një ndarje të bagazhit dhe në një sirtar u gjetën 3 pako lënde narkotike të llojit kokainë, me një peshë totale mbi 3 kg, si dhe dy telefona celularë, material për prerjen dhe paketimin e substancës narkotike dhe shumën prej 830 euro, të ndara në kartëmonedha të prerjeve të ndryshme.

Shqiptari u arrestua ndërsa lënda narkotike, paratë dhe sendet e tjera iu nënshtruan sekuestrimit

A 46-year-old Albanian man has fallen into the hands of the police in Italy, after being accused of drug trafficking.

The Albanian resident in Tuscany, was stopped after a maneuver he did with his car, then the police asked him what he was doing in an area away from the apartment, at first he said about work, and then he said that he had gone out to meet girlfriend.

The 46-year-old, while being questioned by the police, showed signs of nervousness, which made the police suspect that the Albanian was hiding something.

His car was searched and a luggage compartment was found and in a drawer were found 3 packages of cocaine, with a total weight of over 3 kg, as well as two mobile phones, material for cutting and packing the narcotic substance and the amount of 830 euros, divided into banknotes of different denominations.

Albanian arrested while narcotics, money and other items were seized