Darya Sudniynikova, një adoleshente 13-vjeçare nga Rusia, ka tronditur botën pasi ajo njoftoi se një djalë 10-vjeçar i quajtur Ivan, ishte babai i fëmijës së saj të palindur akoma.

Ajo ka pranuar se ka frikë të lindë, ndërsa ardhja e foshnjës së saj po afrohet.

Vajza e bëri publik lajmin në një emision televiziv në Rusi, duke pohuar se 10 vjeçari isht babai i fëmijës.

Që atëherë ajo u hap me guxim në lidhje me të vërtetën shqetësuese, duke rrëfyer se ajo e bëri publike këtë gjë, sepse nuk dëshironte të pranonte se ishte dhunuar nga një djalë 15-vjeçar në qytetin e saj në Zheleznogorsk.

Darya tani është bërë një yll në mediat sociale me më shumë se 113,000 ndjekës në Instagram dhe rregullisht jep azhurnime në lidhje me shtatzëninë e saj.

Burimi:Mirror|Përktheu dhe Përshtati: JOQ Albania

Darya Sudniynikova, a 13-year-old teenager from Russia, has shocked the world after she announced that a 10-year-old boy named Ivan was the father of her unborn child.

She has admitted that she is afraid of giving birth while the arrival of her baby is approaching.

The girl made the news public on a TV show in Russia, claiming that the 10-year-old was the father of the child.

Since then she has boldly opened up about the disturbing truth, confessing that she made this public because she did not want to admit that she had been raped by a 15-year-old boy in her hometown of Zheleznogorsk.

Darya has now become a social media star with more than 113,000 followers on Instagram and regularly gives updates about her pregnancy.