Ditën e sotme ministria e Shëndetësisë njoftoi se në vendin tonë rezultuan pozitivë me koronavirus 52 persona.

Ndërsa ndër personat e infektuar kanë rezultuar edhe disa emigrantë. Raste janë regjistruar në Kurbin dhe janë familjarë të emigrantëve të ardhur nga Anglia dhe një çift të moshuarish.

Njëri nga të moshuarit kishte qenë i shtruar në spital në QSUT në Tiranë nga ku mendohet se është infektuar. Ndërkohë që në Lezhë është regjistruar një rast, që bëhet fjalë për një person kontakti të të infektuarve të mëparshëm.

Po ashtu edhe njëri prej rasteve në Elbasan është emigrant i ardhur nga jashtë shtetit.

Today, the Ministry of Health announced that 52 people tested positive for coronavirus in our country.

While among the infected people have resulted some immigrants. Cases have been recorded in Kurbin and are relatives of immigrants from England and an elderly couple.

One of the elderly people had been hospitalized at the University Hospital Center in Tirana, where he is thought to have been infected. Meanwhile, in Lezha, a case has been registered, which is about a contact person of the previous infected.

Also, one of the cases in Elbasan is an immigrant from abroad.