Kishte filluar të njihej me dikë tjetër, biznesmeni vret të dashurën dhe vëllain e saj 9-vjeçar

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në Rusi ku një 32-vjeçar ka vrarë të dashurën e tij 26-vjeçe dhe vëllain e saj 9 vjeç.

Bëhet me dije se Akshin Guseinov, 32 vjeç, nga Armavir, ka vrarë të dashurën e tij Viktoria Makarova, pasi ajo kishte filluar të dilte me dikë tjetër.

Pasi 32-vjeçari kishte kuptuar se e dashura e tij kishte filluar të njihej me dikë tjetër shkoi dhe vrau vjazën 26-vjeçe.

Më pas pas ai shkoi në shtëpinë e 26-vjeçares dhe tërturoi për vdejen vëllain e të dashurës Dmitry 9-vjeç.

Biznesmeni e kishte postuar videon e vrasjes në rrjetet sociale, dhe shkruante se nuk kishte zgjidhje tjetër.

“Unë e vrava atë jo për shkak të tradhëtisë së saj. Unë e vrava atë sepse e kuptova se nuk kishte asnjë mënyrë kthimi. I dhashë para, i bleva gjëra të reja, u kujdesa për të. Po punoja për të ardhmen tonë,” shkruante 32-vjeçari në rrjetet sociale.

Sakaq, policia ruse është në kërkim për të bërë të mundur arrestimin e 32-vjeçarit.

Had started dating someone else, the businessman kills his girlfriend and 9-year-old brother

A serious incident occurred in Russia where a 32-year-old man killed his 26-year-old girlfriend and her 9-year-old brother.

It is reported that Akshin Guseinov, 32, from Armavir, killed his girlfriend Viktoria Makarova after she started dating someone else.

After the 32-year-old realized that his girlfriend had started dating someone else he went and killed the 26-year-old girl.

He then went to the 26-year-old’s house and mourned the death of his girlfriend Dmitry 9-year-old brother.

The businessman had posted the video of the murder on social media, and wrote that there was no other solution.

“I killed her not because of her betrayal. I killed her because I realized there was no way back. I gave her money, I bought her new things, I took care of her. I was working for our future.” wrote the 32-year-old on social media.

Meanwhile, Russian police are looking to make the arrest of the 32-year-old possible.