Mbrëmjen e sotme në hyrje dhe dalje të qytetit të Elbasanit janë ngritur pika të shumta kontrolli për kapjen e personave në kërkim.

Kjo nuk është hera e parë në javët e fundit që Elbasani blindohet nga forca të shumta në pika të ndryshme të qytetit që kalojnë në filtër makinat e dyshimta. Por postblloqet e sotme vijnë pas identifikimit dhe shpalljes në kërkim të njërit prej autorëve të vrasjes së Bujar Çelës.

Nuredin Dumani është i dyshuari i policisë si njëri prej vrasësve të Bujar Çelës në Elbasan, vëllait të Talo Çelës. Dumani dyshohet edhe si vrasësi i vëllezërve Haxhia në Durrës në maj të këtij viti si edhe për një tjetër vrasje në Rrogozhinë në shtator, të Klevis Kapllanajt.

Nuredin Dumani dhe Klevis Kapllani, janë nga i njëjti fshat, Sinaballaj dhe para se Dumani të shpallej në kërkim nga policia, ata shoqëroheshin bashkë në publik. Burime nga policia e Kavajës thonë se Kapllani ka qenë i dënuar dy herë në Itali, si shpërndarës droge.

37-vjeçari nga Dibra, Nuredin Dumani është banues në Durrës. Por kush është shkaku i përplasjeve që kanë lënë disa viktima? Të gjithë “rrugët” të çojnë tek “Grabitja e Rinasit” .

Tonight, at the entrance and exit of the city of Elbasan, numerous checkpoints have been set up to apprehend wanted persons.

This is not the first time in recent weeks that Elbasan is armored by numerous forces in different parts of the city that pass suspicious cars through the filter. But today’s checkpoints come after the identification and announcement of the search for one of the perpetrators of the murder of Bujar Cela.

Nuredin Dumani is the police suspect as one of the killers of Bujar Çela in Elbasan, Talo Çela’s brother. Dumani is also suspected as the killer of the Haxhia brothers in Durrës in May of this year, as well as for another murder in Rrogozhina in September, of Klevis Kapllanaj.

Nuredin Dumani and Klevis Kapllani are from the same village, Sinaballaj, and before Dumani was declared wanted by the police, they accompanied each other in public. Sources from the Kavaja police say that Kapllani has been convicted twice in Italy, as a drug dealer.

37-year-old from Dibra, Nuredin Dumani is a resident of Durrës. But what is the cause of the clashes that have left some victims? All “roads” lead to “Robbery of Rinas”