Mihal Kokëdhima i ftuar sot në “Shqipëria live”, ka rrëfyer jetën e tij pas ngjarjes që ndodhi vitin e kaluar në Porto Palermo, ku ai u hodh mbi makinën e një grupi turistësh spanjollë. Kokëdhima tregoi se turistët ishin ngritur nga tavolina dhe nuk donin të paguanin.

Ai teksa tregonte të gjithë ngjarjen dhe për 8 muajit e burgut që kreu, nuk i ka mbajtur dot lotët duke thënë se nuk e meritonte.

“Qëndrova një vit, dmth 8 muaj në burg. Paraburgim 8 muaj. Vërtetë kam vuajtur. Se nuk isha për në burg unë. Nuk isha për në burg. Thonin se çmimet i ka të shtrenjta. Po mos hajde mo vlla, por ishin më të lirat.

“Nuk thotë njeri më fal këtu. Se po të thoshte më fal ngreja duart lart. Kanë ardh shumë. Dhe armën më kanë nxjerrë. Do të vrasim më thanë. Kafshët. Shqyen gardhin dhe u futën. Do të vrasim. Kjo është e vërteta,. Erdhi policia dhe u thash skam gjë. Kam bërë mend të lehtë ca të duan të bëjnë. Ata do e shqyejnë unë do e ngre prap. Ca të bëjë shkatërrova veten time prap. Kshtu kam vendosur. Ata shqyej unë ngre prapë. Derisa të vijë ndonjë ditë e bukur dhe për ne. Janë fjalë të sinqerta. I dua të gjithë. I dua njerëzit. Nuk e meritoja. Nuk e meritoja këtë dënim. Nuk kam ca të them tjetër. uroj që kjo rini ti gëzojë këto troje dhe të mos marrin dhenë e botën si fëmijët tanë ë të gjithë,. Që 14 vjeç. Punoja me sinqeritet.”

“Nuk bëra gjë mo vlla. Kushdo mund të dal të kërkojë një të drejtë.” tha Kokëdhima.

Mihal Kokëdhima, invited today to “Albania live”, has confessed his life after the event that took place last year in Porto Palermo, where he jumped on the car of a group of Spanish tourists. Kokëdhima indicated that the tourists had risen from the table and did not want to pay.

As he told the whole story and for the 8 months of imprisonment he spent, he could not hold back the tears saying that he did not deserve it.

“I stayed a year, ie 8 months in prison. Detention 8 months. I really suffered. That I was not in prison. I was not in jail. They said that the prices are expensive. Yes, come on, brother, but they were the cheapest.

“No one says forgive me here. Because he was saying sorry I was raising my hands. Many have come. And they pulled out my gun. I will kill, they told me. Animals. They tore down the fence and entered. We will kill. This is the truth,. The police came and I told them I had nothing. I made it easy for some to want to do. They will tear it up I will lift it up again. What to do I destroyed myself again. So I decided. They rip I lift again. Until a beautiful day comes and for us. They are sincere words. I love everyone. I love people. I did not deserve it. I did not deserve this punishment. I have nothing else to say. I wish this youth to enjoy these lands and not to take over the world like our children all. Since 14 years old. I worked sincerely. ”

“I did nothing, brother. “Anyone can go out and claim a right.” said Kokëdhima.