Ish ministres së Kulturës Mirela Kumbaro i ka ndodhur një incident ditën e sotme, teksa po fliste në foltoren e Kuvendit, gjatë seancës plenare.

Ish ministres iu zbërthye këmisha, ndërkohë që po mbante fjalimin, gjë që e vuri në siklet dhe po përpiqej që të mbulonte pjesën para gjoksit të saj.

Gjatë kësaj kohe, deputetja u përpoq që të rrinte e strukur, ndërkohë që në përfundim të fjalës, teksa largohej, vendosi dosjen para.

 

Former Minister of Culture Mirela Kumbaro had an incident today while speaking in the rostrum of the Assembly, during the plenary session.

The former minister’s shirt was unbuttoned while she was delivering the speech, which embarrassed her and she was trying to cover the part in front of her chest.

During this time, the deputy tried to stay shy, while at the end of the speech, as she was leaving, she placed the file in front of her.