Besojeni ose jo, Real Madrid është eliminuar nga Kupa e Mbretit nga një skuadër e kategorisë së tretë. Bëhet fjalë për Alcoyano, skuadra e cila në letër mund të duket e lehtë, por që e ka siguruar kalimin në turin vetëm me 10 lojtarë. Militao në minutën e 45-të të pjesës së parë kaloi në avantazh Real Madrid, ndërsa u mendua se edhe në pjesën e dytë ndeshja do të ishte një “shëtitje” për kryeqytetasit, por nuk rezultoi aspak e tillë.

Alcoyano barazoi shifrat në minutën e 80-të me Solbes, duke çuar ndeshjen me shtesë. Në minutën e 110-të, vendasit mbetën me 10 lojtarë pas kartonit të dytë të verdhë të marrë nga Lopez, por sidoqoftë golin e fitores e gjetën 5 minuta më vonë me anë të Casanovas, duke i shkaktuar Real Madrid një humbje të rëndë dhe që sigurisht turpëruese për galaktikët.

Believe it or not, Real Madrid has been eliminated from the Copa del Rey by a third tier team. It is about Alcoyano, the team which on paper may seem easy, but which has secured the passage to the tour with only 10 players. Militao in the 45th minute of the first half gave Real Madrid the advantage, while it was thought that in the second half the match would be a “walk” for the capital, but it did not turn out at all.

Alcoyano equalized the figures in the 80th minute with Solbes, leading the game with extra. In the 110th minute, the locals were left with 10 players after the second yellow card received by Lopez, but nevertheless found the winning goal 5 minutes later through Casanova, causing Real Madrid a heavy loss and that certainly embarrassing for galaxies.