Një shqiptar 33-vjeçar, rezident në provincën e Milanos, është arrestuar mbrëmë nga policia për rrëmbimin e gruas së tij.

Gruaja, në proces ndarjeje nga i shoqi, prej disa ditësh ishte transferuar bashkë me dy fëmijët e vegjël në Genova, me synimin për të nisur një jetë të re atje.

Mbrëmë burri, që edhe më parë e kishte sulmuar dhe kërcënuar gruan, shkoi dhe e kapi në befasi teksa ajo dilte nga një lokal. E frikësuar, gruaja vrapo drejt makinës për t’u larguar, por ai e kapi për flokësh dhe i vuri thikën në fyt.

Gruaja gjeti forca të nxirrte celularin e të telefononte numrin 112, duke bërë që burri të ikte me vrap, por duke i marrë më parë portofolin dhe çelësat e makinës.

Policët e mbërritur me shpejtësi në vendngjarje morën në mbrojtje gruan dhe ndaluan burrin, i cili po largohej me makinën e saj.

Në makinë iu gjetën dy thika dhe portofoli i sapovjedhur. Tani ai gjendet në burgun e Marassit, në pritje të akuzave të rënda.

A 33-year-old Albanian, a resident of the province of Milan, was arrested last night by the police for kidnapping his wife.

The woman, in the process of separation from her husband, had been transferred to Genoa with her two young children for several days, with the aim of starting a new life there.

Last night the man, who had previously attacked and threatened the woman, went and caught her by surprise as she was leaving a bar. Frightened, the woman ran to the car to get away, but he grabbed her by the hair and put a knife to her throat.

The woman found the strength to take out her cell phone and call 112, causing the man to run away, but first taking her wallet and car keys.

Police quickly arrived at the scene, defended the woman and stopped the man, who was leaving in her car.

Two knives and a newly stolen wallet were found in the car. He is now being held in Marass Prison, awaiting serious charges.