Pronari i restorantit në Elbasan rezultoi i infektuar me CVID 19, priten rezultatet e analizave për 12 persona të tjerë që kanë pasur kontakt me atë.

46-vjeçari mbërriti dje në mbrëmje tek “Sanatoriumi” ku ndodhet i shtruar. Në këtë restorant dyshohet se u prek dhe kasapi i cili u konfirmua para dy ditësh pozitiv dhe infektoi gruan. Pronari ka një të afërme infermiere që i ka shërbyer. Në Elbasan frikë së pronari mund të ketë infektuar klientë.

Pronari i një restoranti në lagjen ‘5 Maji’ në Elbasan është infektuar me koronavirus. Ai dyshohet se është prekur në biznesin e tij, që ndodhet pranë gjykatës dhe prokurorisë së këtij qyteti.
Në këtë restorant dyshohet se është infektuar kasapi i cili u konfirmua para dy ditësh pozitiv. Ndërkohë që 62-vjecari që punonte në një dyqan mishi që furnizonte restorantin dhe që rezultoi pozitiv infektoi edhe gruan duke u vetëkarantinuar në banesë. Për fat të mirë anëtarët e tjerë të familjes së kasapit nuk janë prekur.

Por infektimi i 46-vjeçarit që u soll sot nga Elbasani me urgjencë te spitali ‘Shefqet Ndroqi’ në Tiranë ka shtuar frikën në Elbasan, së pari te bluzat e bardha pasi pronari i restorantit ka një të afërme infermiere që i ka shërbyer, por edhe te klientët që kanë frekuentuar në këto ditë që ka qenë hapur. Tashmë pritet përgjigja e analizave të tamponëve për 12 persona të tjerë që kanë pasur kontakt me pronarin e restorantit dhe që dyshohet se janë prekur.

The owner of the restaurant in Elbasan was infected with CVID 19, the results of the analysis are expected for 12 other people who had contact with him.
The 46-year-old arrived yesterday evening at the “Sanatorium” where he is hospitalized. The butcher who was confirmed positive two days ago and infected the woman is also suspected to have been touched in this restaurant. The owner has a nurse relative who has served him. In Elbasan, fear that the owner may have infected customers.

The owner of a restaurant in the ‘5 Maji’ neighborhood in Elbasan has been infected with coronavirus. He is suspected of being involved in his business, which is located near the court and the prosecution of this city.
The butcher is suspected to have been infected in this restaurant, which was confirmed two days ago. Meanwhile, the 62-year-old who worked in a meat shop that supplied the restaurant and that turned out to be positive, also infected the woman by suicide at the apartment. Fortunately other members of the butcher family have not been affected.

But the infection of the 46-year-old who was brought today from Elbasan to the ‘Shefqet Ndroqi’ hospital in Tirana has increased the fear in Elbasan, first to the white T-shirts because the owner of the restaurant has a nursing relative who has served them, but also to customers who have frequented these days that it has been open. The response to the buffer analysis is already expected for 12 other people who have had contact with the restaurant owner and are suspected of being affected.