Këput krahun duke gjautur peshk me dinamit një 44-vjeçar nga Dibra.

Ditën e djeshme, teksa ka qenë duke gjuajtur peshk me lëndë plasëse të dyshyar DINAMIT është plagosur Robert Hoxha 44 vjeç.

Ngjarja ka ndodhur në lumin Drin në zonën e Muhurrit, në afërsi të shtëpisë së tij.

44 vjeçari ka marrë ndihmën mjekësore në spitalin e Peshkopisë dhe është nisur drejt Tiranës pasi lënda plasëse i ka këputur krahun.

Policia ka nisur procedim penal në ngarkim të shtetasit Robert Hoxha për veprat penale të gjuetisë së paligjshme dhe prodhimit dhe përdorimit të lëndëve plasëse pa leje.

 

He cut off his arm by shooting fish with dynamite at a 44-year-old from Dibra.

Yesterday, 44-year-old Robert Hoxha was injured while hunting fish with suspected INAMIT explosives.

The incident took place on the Drin River in the Muhurri area, near his house.

The 44-year-old received medical assistance at the Peshkopia hospital and left for Tirana after the explosive broke his arm.

The police have initiated criminal proceedings against the citizen Robert Hoxha for the criminal offenses of illegal hunting and production and use of illegal explosives.