Mbreti i Tajlandës, Maha Vajiralongkorn, i njohur si Rama X po kalon periudhën e karantinës në një hotel luksoz në Gjermani, pikërisht Grand Hotel Sonnenbichl.

 

Mbreti i kritikuar shpesh për karakterin dhe mënyrat e tij ekscentrike, ka marrë me vete edhe 20 gratë e tij, ku vetëm e katërta, Suthida, quhet si partnerja zyrtare, ndërkohë që pjesë e 119 personave që e shërbejnë janë kthyer në vendlindje nga frika se mund të kenë marrë koronavirusin.

 

Kështu që mbreti ka prenotuar të gjithë hotelin gjerman, duke ruajtur privatësinë e tij dhe të “familjes” së tij të madhe.

Thai King Maha Vajiralongkorn, known as Rama X, is undergoing quarantine at a luxury hotel in Germany, the Grand Hotel Sonnenbichl.

The king, often criticized for his eccentric character and manners, has taken 20 of his wives with him, with only the fourth, Suthida, being named official partner, while some of the 119 people who serve him have returned to their homeland for fear that may have received coronavirus.

So the king has booked the entire German hotel, preserving his privacy and that of his large “family”.