Një 25-vjeçar i identifikuar si Aleksandër Petanaj ka humbur jetën në spitalin e qytetit të Vlorës, pasi kishte mbërritur i plágosur rëndë me thíkë mbrëmjen e djeshme, teksa një prej goditjeve e ka prekur pranë zemrës.

Burime bëjnë me dije se ai është qëlluar mbrëmë rreth orës 12.30 në zonën e Pyllit të Sodës, pas një shèrri që ka ndodhur mes një grupi të rinjsh. Burime nga policia e Vlorës konfirmojnë se autori i vrásjes është vënë në pránga ndërsa mësohet se ai është një 16-vjeçar, me të cilin Petanaj kishte pasur konflikte dhe më herët.

26-vjeçari u dërgua me urgjencë drejt spitalit me plágë të shumta nga shokët e tij, të cilët dyshohet se kanë parë të gjithë skenën e shèrrit, dhe pavarësisht përpjekjeve të mjekëve, nuk arriti që të mbijetonte.

Nuk dihen ende rrethanat në të cilat ka ndodhur kònflikti që ka çuar në këtë fundt fatal për jetën e të riut, ndërkohë që ende nuk ka një njoftim zyrtar nga ana e bluve të Vlorës për këtë ngjarje me pasoja të rënda.

A 25-year-old man identified as Aleksandër Petanaj lost his life in the hospital of the city of Vlora, after he had arrived seriously injured with a knife last night, while one of the blows touched his heart.

Sources suggest that he was shot last night at around 12.30 in the area of ​​Soda Forest, after a fight that took place between a group of young people. Sources from the Vlora police confirm that the perpetrator of the murder has been put on trial while it is learned that he is a 16-year-old, with whom Petanaj had had conflicts before.

The 26-year-old was rushed to hospital with multiple gunshot wounds by his comrades, who are suspected of having seen the entire scene of the shooting, and despite the efforts of doctors, failed to survive.

It is not yet known the circumstances in which the conflict that led to this fatal end to the young man’s life took place, while there is still no official announcement from the Vlora blues about this event with serious consequences.