Tuna dhe Patris Berisha janë një nga çiftet më të përfolura të showbizit shqiptar. Ata kanë tërhequr gjithmonë vëmendjen e të gjithëve për historinë e tyre me ulje-ngritjet që kanë pasur.

Prej kohësh flitet që në fakt Tuna dhe Patrisi i kanë dhënë fund martesës së tyre. Por si qëndron e vërteta?

Patris Berisha ka qenë i ftuar mbrëmjen e sotme në Soiree me Jonida Shehun në Abc, së bashku me vëllain e tij Robertin. Përballë një pyetësori nga Jonida Shehu, ata nuk kanë shpëtuar dot nga disa pyetje “të vështira”.

“Kush nga ju të dy është single tani?”, ka qenë një ndër pyetjet që i bëri Jonida Shehu.

Robert Berisha ishte i pari që u përgjigj pa hezitim dhe pranoi që “Unë kam që dy vite që jam single”.

Ndërsa Patris Berisha nuk ishte dhe aq i qartë me përgjigjen e tij.

“Ende nuk ka kurrëfarë lajmi për single apo i martuar. Me rëndësi shëndeti. Jam as i martuar, as single, tani jam në mes. Është complicated, në rrjedhje të lire”, u shpreh duke qeshur Patris Berisha.

Vëllezërit janë ndalur dhe kanë folur edhe për raportet që kanë me ish-vjehrrën.

Roberti tha: “Raportet i kemi aq të mira, saqë mami i Norës më thërret akoma dhëndri.

“Tash vetëm me e-mail komunikojmë se në telefon i kemi prishur marrëdhëniet. Me e-mail se me telefon ti pëlcet menjëherë dhe përlahesh, ndërsa në e-mail e fshin dhe e shkruan prap dhe kështu e mban raportin të shëndoshë”, shtoi Patris Berisha.

Tuna and Patris Berisha are one of the most talked about couples in Albanian showbiz. They have always attracted everyone’s attention to their history with the ups and downs they have had.

It has long been rumored that in fact Tuna and Patrici have ended their marriage. But how does the truth stand?

Patris Berisha was invited tonight in Soiree with Jonida Shehu in Abc, together with his brother Robert. In the face of a questionnaire from Jonida Shehu, they could not escape some “difficult” questions.

“Which of you two is single now?”, Was one of the questions asked by Jonida Shehu.

Robert Berisha was the first to respond without hesitation and admitted that “I have been single for two years”.

While Patris Berisha was not so clear with his answer.

“There is still no news about single or married. Health important. I am neither married nor single, now I am in the middle. It is complicated, in free flow “, said Patris Berisha, laughing.

The brothers stopped and also talked about their relationship with their ex-mother-in-law.

Robert said: “Our relationship is so good that Nora’s mom is still calling me.

“Now we only communicate by e-mail that we broke off relations on the phone. “By e-mail, by phone, you burst immediately and you get confused, while in e-mail you delete it and write it again and thus keep the report healthy”, added Patris Berisha.