Ministrja e Infrastrukturës dhe Energjisë Belinda Balluku ka rezultuar pozitiv me koronavirus. Lajmin e ka bërë me dije ministria që ajo drejton me anë të një postimi në faqen zyrtare. Në njoftim thuhet se Balluku është në gjendje të mirë shëndetësore dhe tashmë ka nisur karantinimin. Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë bën apel për respektimin e masave dhe protokolleve për parandalimin e përhapjes së pandemisë.

“Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë njofton se ministrja Belinda Balluku, rezultoi pozitiv pas testimit për COVID 19. Ministrja është në gjendje të mirë shëndetësore, paraqet simptoma të lehta dhe ka nisur karantinimin sipas protokollit përkatës. Përfitojmë nga rasti t’u bëjmë thirrje të gjithë qytetarëve, të respektojnë të gjitha masat dhe protokollet në fuqi, për parandalimin e përhapjes së pandemisë”, thuhet në njoftim

Minister of Infrastructure and Energy Belinda Balluku tested positive for coronavirus. The news was announced by the ministry she leads through a post on the official website. The announcement says that Balluku is in good health and has already started quarantining. The Ministry of Infrastructure and Energy appeals for the observance of measures and protocols to prevent the spread of the pandemic.

“The Ministry of Infrastructure and Energy announces that the Minister Belinda Balluku, tested positive after the test for COVID 19. The Minister is in good health, presents mild symptoms and has started quarantine according to the relevant protocol. “We take this opportunity to call on all citizens to respect all measures and protocols in force to prevent the spread of the pandemic,” the statement said.