Ky virus nuk kursen askënd, prandaj kujdesi dhe rregullat duhen zbatuar nga çdo grupmoshë.

Deri më tani, është e vërtetë që rastet më të mëdha të vdekjeve kanë qenë persona në mosha të mëdha por koronavirus mund të jetë fatal për këdo.

Në Britani vetëm gjatë ditës së sotme u shënuan 665 raste të reja infektimesh dhe 48 viktima, duke përfshirë këtu edhe një 18-vjeçare.

Duke parë sesa fatal është virusi edhe kundrejt moshave të reja, të cilat deri diku mendojnë se mund t’a kalojnë më lehtë këtë situatë, Boris Johnson ka bërë sërish thirrje për respektimin e rregullave të karantinimit.

18 vjeçarja që ndërroi jetë, nuk vuante nga asnjë sëmundje tjetër e megjithatë e pati të pamundur të fitonte luftën kundër Covid-19.

Burimi: DailyMail

This virus saves no one, so care and rules must be applied by every age group.

So far, it is true that the largest number of deaths have been people of old age but coronavirus can be fatal to anyone.

In the UK alone today there were 665 new cases of infections and 48 fatalities, including an 18-year-old.

Seeing how fatal the virus is even against young people, who somehow think they can handle this situation more easily, Boris Johnson has again called for compliance with the quarantine rules.

The 18-year-old died, suffering from no other illness and yet was unable to win the fight against Covid-19.