Kryetarja e LSI-së Monika Kryemadhi është bërë pjesë e sfidës më të re në rrjet ku njerëzit etiketojnë një personazh dhe e ftojnë të tregojnë në rrjetet sociale detaje nga jeta e përditshme.

Kryemadhi ka pranuar sfidën e ‘shpallur’ ndaj saj nga Daut Haradinaj, ndërsa paraqitet në banesën e saj duke larë enët duke bërë pompa.

Ndërkohë që ajo, ka sfiduar nga ana tjetër disa personazhe të njohur si Olti Curri, Xhensila Myrtezajn, Bes Kallakun dhe Flori Dardhën.

SMI President Monika Kryemadhi has become part of the newest online challenge where people tag a character and invite her to share details of daily life on social media.

The headmistress has accepted the challenge of ‘promulgated’ to her by Daut Haradinaj while appearing in her apartment washing dishes while pumping.

In the meantime, she has challenged some well-known characters such as Olti Curri, Gensila Myrtezaj, Bes Kallaku and Flori Dardha.