Rastet pozitivë për koronavirus në vend janë shtuar që prej 1 qershorit, kur vendi doli nga izolimi për shkak të pandemisë.

Tashmë edhe zonat që ishin quajtur si zona pa infeksion ose zona të gjelbërta janë përfshirë në hartën e Covid-19.

Kështu është edhe rasti i qytetit të Prrenjasit.

Mësohet se është konfirmuar pozitiv për koronavirus një i ri në këtë qytet.

Burime për abcnews.al kanë njoftuar se i riu punonte në një kompleks në dalje të qytetit dhe është i moshës 32 vjeç.

Nuk dihet ende se si është infektuar i riu ndërsa janë dezinfektuar të gjithë ambientet të cilat janë frekuentuar nga 32 vjeçari.

Ambientet ku punonte ai wshtw mjaft i frekuentuar dhe ofrohen disa shërbime, si hotel, bar-restorant etj.

Ndërkohë mësohet se ai është vetëkarantinuar në banesën e tij në këtë qytet.

Positive cases of coronavirus in the country have increased since June 1, when the country emerged from isolation due to pandemics.

Already areas that had been named as infection-free areas or green areas have been included in the Covid-19 map.

So is the case of the city of Prrenjas.

It is learned that a young man in this city has been positively confirmed for coronavirus.

Sources for abcnews.al have announced that the young man was working in a complex at the exit of the city and is 32 years old.

It is not yet known how the young man became infected while all the premises that were frequented by the 32-year-old were disinfected.

The facilities where he worked are quite frequented and some services are offered, such as hotel, bar-restaurant, etc.

Meanwhile, it is learned that he committed suicide in his apartment in this city.