Gazetari Bledi Mane, është i njohur për historitë e tij të ekzagjeruara, dhe duket se këtë herë ka zgjedhur që të tërheqë vëmendjen, duke treguar eksperiencën s*ksuale gjatë pushimeve të kësaj vere në Turqi.

Sipas Manes, ai është njohur atje me një çift rusësh, dhe aventura e tyre është zhvilluar duke pasur dhe një raport tresh, ndërsa kujtoi se gjatë aktit gruaja kishte vendosur maskën, për shkak të rekomandimeve të ndryshme që jepen si pasojë e Covid 19.

“Në fund të muajit gusht isha për gjashtë ditë në Antalya, duke qenë se u ulën shumë çmimet dhe qëllova me një çift rusësh. Në një natë në avujt e alkoolit pata një eksperiencë s*ksuale. Në dhomën e tyre zotëria po pinte cigare në ballkon, ndërsa unë kisha radhën, duhet të bëja dëtyrën time.

Gruaja po varej poshtë krevatit dhe thashë me vete plani këtyre po zbulohet, do të më vrasi, gruaja u zgjat dhe mori maskën dhe më tha “pa maskë nuk ka s*ks”. Ironia e momentit ashtu me brekë nëpërkëmbë ika në dhomën time”, u shpreh Mane, ndërkohë që të ftuarit e tjerë në emision vunë në dyshim vërtetësinë e kësaj situate.

Vetë Mane u kujdes të thoshte se me çiftin në fjalë ishin ende miq, dhe ndiqeshin në rrjetet sociale.

Journalist Bledi Mane, is known for his exaggerated stories, and it seems that this time he has chosen to attract attention, telling the sexual experience during this summer vacation in Turkey.

According to Manes, he met a Russian couple there, and their adventure took place with a threesome relationship, while he recalled that during the act the woman had put on the mask, due to various recommendations given as a result of Covid 19.

“At the end of August I was in Antalya for six days, as prices went down a lot and I shot a Russian couple. One night in the vapors of alcohol I had a s * xexual experience. In their room the gentleman was smoking cigarettes on the balcony, while it was my turn, I had to do my homework.

The woman was hanging under the bed and I said to myself the plan of these is being revealed, she will kill me, the woman reached out and took the mask and said “without a mask there is no s * ks”. The irony of the moment with panties on my feet escaped to my room “, said Mane, while the other guests on the show questioned the truth of this situation.

Mane himself took care to say that the couple in question were still friends, and were followed on social media.