Një Lamborghini i ri me vlerë 200.000£, i sapoblerë, është aksidentuar rëndë vetëm 20 minuta pas firmosjes së aktit të shitjes.

Ai pësoi një dëmtim mekanik dhe më pas u godit nga mbrapa nga një furgon. Aksidenti ndodhi rreth orës 1 të mesditës në West Yorkshire.

Richard Whiteley, polici i zonës “West Shire” shprehet se mjeti Lamborghini u ndal në korsinë tre, për shkak të disa problemeve mekanike.

Whiteley gjithashtu u shpreh:

Është thjesht një makinë. Lamborghini “20 minutësh” pësoi probleme mekanike dhe më pas u godit nga një shofer i pafajshëm.
Një zëdhënës i policisë tha se shoferi i furgonit pësoi lëndime në kokë, por lëndimet nuk janë serioze.

Këtij i thonë “fatkeq”!

A new .000 200,000 Lamborghini, newly acquired, was seriously injured just 20 minutes after the sale deed was signed.

He suffered mechanical damage and was then hit from behind by a van. The accident happened around 1 a.m. in West Yorkshire.

Richard Whiteley, a West Shire police officer, said the Lamborghini stopped at lane three due to some mechanical problems.

Whiteley also said:

It’s just a car. The “20-minute” Lamborghini suffered mechanical problems and was then hit by an innocent driver.
A police spokesman said the driver of the van suffered head injuries, but the injuries were not serious.

He is called “unfortunate”!