Gjatë ditës së sotme u njoftua se Shefja e spitalit Infektiv Najada Çomo kishte denoncuar në polici një rast të kërcënimit përmes telefonit. Thuhet se Çomo ka depozituar në Komisariatin nr.4 një kallëzim penal pasi një vajzë 32-vjeçare nga Berati e kishte marrë vazhdimisht në telefon duke u kthyer në shqetësim për të. Por pasi vajza u kontaktua nga mediat ajo tha se nuk e njeh Çomon, dhe ajo ka ngatërruar numrin e telefonit.

‘Kam ngatërruar numrin, nuk e njoh fare Najada Çomon’, mësohet se është shprehur 32-vjeçarja.

Ndërkohë fillimisht u besua se kërcënimi dhe bezdisja e Çomos kishte ardhur nga ndonjë pacient apo familjar që ka marrë shërbim në spitalin Infektiv, por derimë tani prokuroria nuk ka gjetur lidhje mes vajzës nga Berati dhe detyrës që mban mjekja Najada Çomo.

During today it was reported that the Head of the Infectious Diseases Hospital Najada Çomo had reported to the police a case of threatening over the phone. It is said that Çomo has filed a criminal report in Commissariat no. 4 after a 32-year-old girl from Berat had repeatedly taken him on the phone, turning into a concern for him. But after the girl was contacted by the media she said she did not know Çomon, and she confused the phone number.

“I confused the number, I do not know Najada Çomon at all”, it is learned that the 32-year-old said.

Meanwhile, it was initially believed that the threat and harassment of Çomo had come from a patient or family member who received services at the Infectious Diseases Hospital, but so far the prosecution has not found a connection between the girl from Berat and the duty held by doctor Najada Çomo.