Karabinierët e Monzas dhe Caltanissettas, kanë arritur të arrestojnë 45-vjeçarin Salvatore Tambe. Ky i fundit akuzohet si autori kryesor i ngjarjes makabër që tronditi kohë më parë Italinë. Bëhet fjalë për krimin e ndodhur në provincën e Caltanissetta në Itali, konkretisht në një nga apartamentet e kësaj province ku u gjet i murosur 41-vjeçari shqiptar i identifikuar si Astrit Lamaj.

Kujtojmë se shqiptari rezultonte i zhdukur që nga janari i 2013-ës, ndërsa u gjet i murosur në një apartament në rinovim e sipër në zonën e Senagos më 15 janar 2019. Shkak për këtë hakmarrje të tmerrshme është bërë akuza për vjedhje të disa sendeve me vlerë në një argjendari. Ndërkohë para krimit, Siçiliani ka qenë nën masën “arrest shtëpie”, pasi akuzohej si pjesëtar i familjes mafioze Riesi, pjesë e “Cosa Nostra”.

Burimi: varesenews.it

The carabinieri of Monza and Caltanissetta have managed to arrest 45-year-old Salvatore Tambe. The latter is accused of being the main perpetrator of the macabre event that shook Italy some time ago. It is about the crime that took place in the province of Caltanissetta in Italy, specifically in one of the apartments of this province where the 41-year-old Albanian identified as Astrit Lamaj was found walled up.

Recall that the Albanian had been missing since January 2013, while he was found walled in an apartment under renovation in the Senago area on January 15, 2019. The cause for this terrible revenge has been accused of stealing some items with value in a jeweler. Meanwhile, before the crime, the Sicilian was under “house arrest”, after being accused of being a member of the Riesi mafia family, part of the “Cosa Nostra”.