Lidhja e Rudina Dembacajt me Mark Frrokun vazhdon të jetë në qendër të vëmendjes së mediave dhe sot moderatorja ka zbuluar më shumë për lidhjen e tyre duke iu përgjigjur pyetjeve të ndjekësve në Instagram.

“Si është Marku në shtrat?”, e pyet një ndjekës të cilit Rudina i përgjigjet: “Zjarr”.

Ndërsa një tjetër e pyet për dasmën dhe Rudina zbulon se sapo të kalojmë këtë situatë do mendojë për një dasmë tradicionale me valle.

Rudina Dembacaj’s connection with Mark Frroku continues to be in the media spotlight and today the moderator has revealed more about their connection by answering followers’ questions on Instagram.

“How’s Mark in bed?” Asks one follower to whom Rudina responds, “Fire.”

While another asks about the wedding and Rudina discovers that once we get through this situation she will think of a traditional dance wedding.