Lidhja e moderatores Rudina Dembacaj me ish-deputetin Mark Frroku prej kohësh është në qendër të vëmendjes mediatike dhe kjo pasi Dembacaj u divorcua me ish-bashkëshortin me të cilin ka edhe një vajzë të vogël.

Kjo ka bërë që vetë aktorja të jetë nga më të përfolurat në mediat rozë.

Së fundmi ajo ka tërhequr vëmendje me diçka tjetër këtë herë, që nuk ka lidhje me ish-deputetin Frroku. Dembacaj ka bërë një tatuazh, të cilin ia dedikon hapur babait të saj.

Krahas fotos së postuar ajo ka shkruar:

Tatto dedikuar ty babi, të dua shumë.
Kujtojmë që pak ditë më parë Rudina tregoi se i ati ishte shtruar në spital për shkak të një problemi shëndetësor.

Moderator Rudina Dembacaj’s relationship with former MP Mark Frroku has long been in the media spotlight, after Dembacaj divorced her ex-husband, with whom she also has a young daughter.

This has made the actress herself one of the most talked about in the pink media.

Recently, she has attracted attention with something else this time, which has nothing to do with former MP Frroku. Dembacaj has a tattoo, which she openly dedicates to her father.

In addition to the posted photo, she wrote:

Tattoo dedicated to you dad, I love you so much.
Recall that a few days ago Rudina showed that her father was hospitalized due to a health problem.