Digjet gjatë natës makina e sekretarit të gjyqtares Enkelejda Hoxha: Nuk kam konflikte me askënd! Dyshohet e qëllimshme

Makina e sekretarit të gjyqtares Enkelejda Hoxha, Igli Kani është djegur gjatë natës.

Mjeti tip BMW Seria 1 është djegur në qendër të Krujës.

Ngjarja ka ndodhur rreth orës 23:00, ku sipas burimeve zjarrvënia është e qëllimshme, pasi makina është lyer me naftë dhe i është vënë flaka.

Zjarri është konstatuar nga nëna e sekretarit. Kontaktuar nga mediat, Kani ka deklaruar se nuk ka probleme apo konflikte me askënd.

Judge Enkelejda’s secretary’s car burns at night It is suspected to be intentional

The car of Judge Enkelejda Hoxha’s secretary burns during the night: I have no conflicts with anyone! Suspected intentional

The car of Judge Enkelejda Hoxha’s secretary, Igli Kani, was set on fire overnight.

The vehicle type BMW Series 1 was burned in the center of Kruja.

The incident happened around 23:00, where according to sources the arson is intentional, as the car was painted with oil and set on fire.

The fire was ascertained by the secretary’s mother. Contacted by the media, Kani has stated that he has no problems or conflicts with anyone.

Police notification:

On 18.02.2021, at 22:55, in Kruja, a vehicle type “BMW”, owned by the citizen I. K., 28 years old, resident in Kruja, caught fire and was partially burned.

It is previously suspected that the event may have happened accidentally.

The investigation team is working to clarify the circumstances of the event and determine the cause of the fire.