Koronavirusi vazhdon të godasë keq institucionet me rëndësi në Elbasan.

Katër gjyqtarë dhe tre sekretare në gjykatën e Elbasanit janë infektuar me koronavirus. Pas simptomave, gjyqtarët dhe sekretaret kanë bërë tamponin, që ka rezultuar pozitivë.

Të gjithë aktualisht janë të karantinuar në shtëpi duke vijuar mjekimin për të mposhtur virusin.

Kjo ka bërë që gjykata e Elbasanit të mbyllet, kryhen vetëm masat e sigurimit.

Në qarkun e Elbasanit vijon që të ketë përhapje të virusit. Në rang kombëtar sot u shënua rekord viktimash, 17 brenda 24 orëve.

Four judges and three secretaries in the Elbasan court were infected with coronavirus. After the symptoms, the judges and the secretaries did the tampon, which was positive.

All are currently quarantined at home continuing treatment to defeat the virus.

This has caused the court of Elbasan to be closed, only security measures are carried out.

The virus continues to spread in the district of Elbasan. At the national level today was recorded a record number of victims, 17 within 24 hours.