Kejvina Kthella bën copë-copë pjatat e restorantit në Dubai (FOTO)

Kejvina Kthella ka publikuar disa video nga Dubai, ku tregon se po e shijon në maksimum udhëtimin në tokën e sheikëve.

Duke hedhur pjata në tokë dhe ushqim në tavolinë janë disa nga momentet që ajo i ka publikuar në Instagram.

Kejvina është në shoqërinë e një vajze teksa shihen duke vallëzuar dhe në të njëjtën kohë duke kaluar shumë mirë në atmosferën e krijuar aty.

“Ka lezet”, shkruan Kejvina, teksa ka publikuar video ku thyen pjata dhe hedh ushqimin.

Kevina Kthella has published some videos from Dubai, where she shows that she is enjoying the trip to the land of the sheikhs to the maximum.

Throwing dishes on the floor and food on the table are some of the moments she posted on Instagram.

Kevina is in the company of a girl as they are seen dancing and at the same time having a great time in the atmosphere created there.

“There are delights”, writes Kevina, as she published a video where she breaks the plates and throws the food.