Aktakuza, dorëheqja dhe konfiskimi i shtëpisë së ish-Presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi, ishte lajmi që bëri xhiron në mediat kosovare, shqiptare, por jo vetëm. Lajmin për konfiskimin e shtëpisë së Thaçit e ka bërë avokati i tij, Dastid Pallaska.

Dastid Pallaska deklaroi:

Bastisja është kryer. Sa u përket qëllimeve të bastisjes, mund të them se ishin jashtëzakonisht të përgjithshme. Rrjedhimisht, nuk dukej se kishte ndonjë shenjëstrim të duhur të bastisjes, që është parakusht procedural për urdhërimin e saj.
Lajmi në vetvete është një ngjarje për t’u mbajtur mend, por më e veçanta është lidhja top sekrete e modeles Kejvina Kthella dhe djalit të Hashim Thaçit, Endrit Thaçi. Por si u njohën ata të dy? Sipas burimeve mësohet se ‘ura’ që lidhi çiftin është këngëtarja e njohur, Tayna. E pra miq, tani e zbuluam arsyen e vërtetë të udhëtimeve të shpeshta të Kejvinës për në kryeqytetin e Kosovës. Por veç Kejvinës, Endriti njihet edhe për lidhjen me Lotinën, vajzën e nënkryetarit të LDK-së, Lutfi Haziri, kundërshtari politik i Thaçit. Kësaj i thuhet të dashurohesh me vajzën e ‘armikut’ të babait! Ndërkohë vetë Kejvina u njoh nga publiku pasi u shfaq si ish-velina e Ermal Mamaqit dhe si ish e dashura e reperit të njohur, Seven Saraqi.

Nisur nga trazirat në familjen Thaçi, mund të themi se edhe marrëdhënia e Kejvinës me Endritin mbetet në mëshirën e fatit dhe rrjedhën e ngjarjes kryesore në Prishtinë. Ndërkohë pas aktakuzës së vendosur ka reaguar edhe i biri i Thaçit, Ai përmes një postimi në “Instagram” shkruan se do ta marrë malli, por do të festoj çdo ditë me buzëqeshje dhe kokën lart.

Endrit Thaçi shkruan:

Baba im ka fituar betejën e lirisë. Dhe të lirë jemi. Ai e udhëhoqi edhe betejën për republikë. Tash do të udhëheqë betejën për drejtësi. Do të më marrë malli shumë, por do të festoj çdo ditë me buzëqeshje dhe kokën lart fitoret e tua me mamin, familjen tonë, shokët. Do të pres me padurim, edhe pse shpejt do të kthehesh në shtëpi!joq.al

The indictment, resignation and confiscation of the house of the former President of Kosovo, Hashim Thaçi, was the news that made the rounds in the Kosovar, Albanian media, but not only. The news about the confiscation of Thaçi’s house was made by his lawyer, Dastid Pallaska.

Dastid Pallaska stated:

The raid was carried out. As for the intentions of the raid, I can say that they were extremely general. Consequently, there did not appear to be any proper targeting of the raid, which is the procedural prerequisite for its ordering.
The news itself is an event to remember, but the most special is the top secret relationship of model Kejvina Kthella and Hashim Thaçi’s son, Endrit Thaçi. But how did they both get to know each other? According to sources, it is learned that the ‘bridge’ that connected the couple is the famous singer, Tayna. Well friends, now we have discovered the real reason for Kevin’s frequent trips to the Kosovo capital. But apart from Kevina, Endrit is also known for his connection with Lotina, the daughter of the LDK deputy leader, Lutfi Haziri, Thaçi’s political opponent. This is called falling in love with the daughter of the father’s ‘enemy’! Meanwhile, Kevina herself was recognized by the public after she appeared as the former vellum of Ermal Mamaqi and as the former girlfriend of the famous rapper, Seven Saraqi.

Given the unrest in the Thaçi family, we can say that Kevin’s relationship with Endrit remains at the mercy of fate and the course of the main event in Pristina. Meanwhile, Thaçi’s son also reacted after the indictment. He wrote in a post on “Instagram” that he will miss it, but will celebrate every day with a smile and his head held high.

Endrit Thaçi writes:

My father has won the battle for freedom. And we are free. He also led the battle for the republic. He will now lead the battle for justice. I will miss you a lot, but I will celebrate every day with a smile and your head up your victories with mom, our family, friends. I will look forward to it, though you will be back home soon!