17-vjeçarja nga Vitomirica e Pejës, e cila dyshohet se u vra nga fqinji i saj ka rezultuar pozitive me COVID-19.

Lajmi u konfirmua edhe nga drejtori për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale në Komunën e Pejës, Petrit Loci, i cili u shpreh se vajza e cila u vra të dielën ka rezultuar pozitive në testim për COVID-19.

Tashmë familjarë të saj tashmë janë izoluar, ndërsa vazhdon edhe gjurmimi i rasteve të kontaktit me të ndjerën.

The 17-year-old from Vitomirica, Peja, who is suspected of being killed by her neighbor, tested positive for COVID-19.

The news was also confirmed by the director of Health and Social Welfare in the Municipality of Peja, Petrit Loci, who said that the girl who was killed on Sunday tested positive for COVID-19.

Her family members have already been isolated, and the search for the contact with the deceased continues.