Gjykata ka lënë në burg pa afat ish-ushtarakun Fatmir Demiri, i cili në datë 26 gusht vrau fqinjin pas një debati për pronësinë. Pas debatit, 37-vjeçari qëlloi me grushte dhe sende të forta Dorian Latollarin 61-vjeç, që humbi jetën nga goditjet.

Ngjarja u raportua si aksidentale, rrëzim nga shkallët, por më pas u zbulua se i moshuari u vra nga ish-ushtaraku. 37-vjeçari nuk ka bëri rezistencë gjatë arrestimit dhe pranoi autorësinë duke thënë se me “Latollarin kisha konflikte të vjetra, ndaj e godita disa herë deri sa ndërroi jetë“.

Krimi ndodhi në rrugën ‘Haxhi Hysen Dalliu’ në Tiranë shumë pranë komisariatit numër tre dhe prokurorisë.

The court has left in prison indefinitely the former soldier Fatmir Demiri, who on August 26 killed his neighbor after a dispute over ownership. After the debate, the 37-year-old shot and punched 61-year-old Dorian Latollari, who lost his life from the blows.

The incident was reported as accidental, falling down the stairs, but it was later revealed that the elderly man was killed by the former military man. The 37-year-old did not resist during the arrest and admitted authorship, saying that “I had old conflicts with Latollari, so I hit him several times until he died”.

The crime took place on ‘Haxhi Hysen Dalliu’ street in Tirana, very close to police station number three and the prosecutor’s office.