Policia ka arrestuar autorin e vrasjes së një 61 vjeçari në oborrin e shtëpisë së tij në Tiranë.

Në pranga ka rënë një 37-vjeçar i identifikuar si Fatmir Demiri, i cili rezulton i dënuar më parë për dezertim nga shërbimi Ushtarak.

Ngjarja ka ndodhur në rrugën “Haxhi Hysen Dalliu”.

Ndërkohë, 37-vjeçari e ka pranuar autorsinë dhe dyshohet se për konflikte pronësie, ka goditur me sende të forta 61-vjeçarin Dorian Latollari, duke i shkaktuar vdekjen.

Njoftimi i policisë:

Ndalohet një 37-vjeçar, për veprën penale “Vrasja”.

37-vjeçari i dënuar më parë për Dezertim nga shërbimi Ushtarak.

Shërbimet e Komisariatit të Policisë Nr.3, me marrjen e njoftimit se në rrugën “Haxhi Hysen Dalliu”, në oborrin e banesës shtetasi Dorian Latollari, 61 vjeç, ishte gjetur pa shenja jete, menjëherë kanë organizuar punën për zbardhjen dhe dokumentimin e plotë të rrethanave të ngjarjes.

Specialistët për Hetimin e Krimit në Komisariatin e Policisë Nr.3, nën drejtimin e Prokurorisë, pas një pune të mirorganizuar dhe hetimeve instensive bënë të mundur zbulimin e ngjarjes, dhe kapjen e autorit të dyshuar shtetasin Fatmir Demiri, 37 vjeç, banues në Tiranë.

37-vjeçari e ka pranuar autorsinë dhe është shprehur se për disa konflikte të meparshme, dyshohet për konflikte pronësie, me vetëpërgjegjësi ka goditur me sende të forta duke i shkaktuar vdekjen shtetasit D.L.

Materialet do t’i referohen Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Tiranë, për veprime të metejshme hetimore

Police have arrested the perpetrator of the murder of a 61-year-old man in the yard of his house in Tirana.

A 37-year-old man identified as Fatmir Demiri, who was previously convicted of desertion from military service, has been handcuffed.

The event took place on “Haxhi Hysen Dalliu” street.

Meanwhile, the 37-year-old has admitted authorship and it is suspected that for property conflicts, he hit 61-year-old Dorian Latollari with hard objects, causing his death.

Police notification:

A 37-year-old man is detained for the criminal offense “Murder”.

37-year-old previously convicted of Desertification from Military Service.

The services of the Police Commissariat No. 3, upon receiving the notification that in the street “Haxhi Hysen Dalliu”, in the yard of the apartment, the citizen Dorian Latollari, 61 years old, was found without signs of life, immediately organized the work for the clarification and complete documentation of the circumstances of the event.

Specialists for the Investigation of Crime in the Police Commissariat No. 3, under the direction of the Prosecution, after a well-organized work and intensive investigations made possible the discovery of the event, and the arrest of the suspected perpetrator, citizen Fatmir Demiri, 37 years old, resident in Tirana.

The 37-year-old has acknowledged the authorship and has stated that for several previous conflicts, suspected of ownership conflicts, he self-consciously hit with hard objects causing the death of the citizen D.L.

The materials will be referred to the Prosecutor’s Office of the Tirana Judicial District, for further investigative actions