Policia e Tiranës ka dalë në një informacion paraprak ku njofton arrestimin e shtetases Dhurata Saliaj, e cila është vajzat e autorit të sotëm të vrasjes në Tiranë, ku mbeti i vrarë shtetasi Kudret Saliaj dhe i plagosur shtetasi Adriatik Cama.

Tiranë : Vihet në pranga bashkëpuntorja e autorit të vrasjes së shtetasit K. S. dhe të plagosjes së shtetasit A. C.

Në vijim të informacionit të dhënë më parë për kapjen dhe arrestimin e autorit të ngjarjes, shtetasi Mexhit Picari, Specialistët për Hetimin e Krimeve të Rënda ndaj Jetës në vazhdimësi të hetimeve të kryera nga grupi hetimor bënë të mundur arrestimin e shtetases:

DH. S., 33 vjeçe, banuese në Tiranë.

Shtetasi M. P., 53 vjeç, i arrestuar po sot nga Policia dyshohet se në bashkëpunim me shtetasen DH. S, ( vajzën e tij) janë autorë e ngjarjes se ndodhur, ku mbeti i vrarë me armë zjarri shtetasi K. S. (ish-bashkëshorti i shtetases Dh.S) dhe si pasojë e të shtënave mbeti i plagosur dhe shtetasi A. C., i cili ndodhet jashtë rrezikut për jetën.

Materialet iu referuan Prokurorisë, për veprime të mëtejshme, për veprat penale “Vrasja e funksionarëve publikë” e kryer në bashkëpunim e mbetur në tentativë, ”Vrasja për shkak të marrëdhënieve familjare” e kryer në bashkëpunim, ”Vrasja në rrethana cilësuese” e kryer në bashkëpunim” dhe “Armëmbajtja pa leje”.

Tirana Police has issued a preliminary information announcing the arrest of the citizen Dhurata Saliaj, who is the daughter of today’s perpetrator of the murder in Tirana, where the citizen Kudret Saliaj was killed and the citizen Adriatik Cama was injured.

Tirana: The accomplice of the perpetrator of the murder of the citizen K. S. and the wounding of the citizen A. C. is handcuffed

Following the previously provided information on the capture and arrest of the perpetrator of the event, citizen Mexhit Picari, Specialists for the Investigation of Serious Crimes against Life in continuation of the investigations carried out by the investigative group made possible the arrest of the citizen:

DH. S., 33 years old, resident in Tirana.

Citizen M. P., 53 years old, arrested today by the Police is suspected that in cooperation with the citizen DH. S, (his daughter) are the perpetrators of the event that took place, where the citizen KS (ex-husband of the citizen Dh.S) was killed with a firearm and as a result of the shooting, the citizen AC, who is outside, was also injured. risk to life.

The materials were referred to the Prosecution, for further actions, for the criminal offenses “Murder of public officials” committed in attempted cooperation, “Murder due to family relations” committed in collaboration, “Murder in qualifying circumstances” committed in cooperation ”and“ Illegal possession of weapons ”.