Një grua shqiptare ëshë shpallur fajtore për qëllimin për vdekje me thikë të vajzës 7-vjeçare, Emily Jone në një sulm të pakuptimtë në sy të prindërve të saj.

Megjithatë ajo e mohon vrasjen. 30-vjeçarja, Eltiona Skana, mori dënimin fajtore nga Gjykata e Manchester-it pas këtij sulmi shokues.

Emily, 7 vjeçe, u qëllua për vdekje teksa shtësiste në Parkun Queen në Bolton me prindërit e saj më 22 mars.

Fëmija i vetëm i Sarah Barnes dhe Mark Jones, vdiq pak kohë pas sulmi, që është përshkruar si “absurd dhe i pakuptimtë”.

Skana, nga Shqipëria, doli sot përpara gjykatës së bashku me ekipin e saj ligjor. Sipas palës akuzuese, e reja e kishte qëlluar në fyt, duke i shkaktuar dëm katastrofik.

An Albanian woman has been found guilty of stabbing to death her 7-year-old daughter, Emily Jone, in a senseless attack in the eyes of her parents.

Yet she denies the murder. The 30-year-old, Eltiona Skana, received the guilty sentence from the Manchester Court after this shocking attack.

Emily, 7, was shot dead while shooting at Queen Park in Bolton with her parents on March 22.

The only child of Sarah Barnes and Mark Jones died shortly after the attack, which has been described as “absurd and meaningless”.

Skana, from Albania, appeared before the court today together with her legal team. According to the accuser, the young woman had shot him in the throat, causing catastrophic damage.