Sofokli Shani që vrau 62-vjeçarin për një gotë birrë në Lushnje ka mbërritur në gjyakatë. I veshur me pantallona ushtarake, ai ka hedhur një bluzë në koke për të fshehur fytyrën.

Sofokli Shani 57 vjeç, vrau me kallashnikov pronarin e lokalit, 62-vjeçarin, Rako Qorri, si dhe la të plagosur djalin e tij, Kejdi Qorri 31 vjeç. Gjithçka nisi për një birrë.

Autori i ngjarjes ka ardhur në lokal dhe ka kërkuar të pijë një birrë, por pronari i lokalit, viktima Qorri, i ka thënë se do të duhej të mbyllnin lokalin për shkak të orës policore. Por, autori Shani ka insistuar ç’ka më pas shkaktoi një konflikt fizik mes tyre. Shani ka marrë një karrige dhe ka qëlluar pronarin e lokalit, por ka ndërhyrë djali i këtij të fundit.

57-vjeçari merr motorrin e tij dhe largohet për në shtëpi, por disa minuta më pas rikthehet me një kallashnikov. Ai hyn nga hyrja e pasme e lokalit dhe qëllon Rako Qorrin duke e lënë të vdekur, ndërsa djali i tij i cili ishte pranë të atit mori plumba në këmbë.

Sofokli Shani who killed the 62-year-old for a glass of beer in Lushnje has arrived in court. Wearing military pants, he has thrown a t-shirt on his head to hide his face.

Sofokli Shani, 57, killed the owner of the bar, 62-year-old Rako Qorri, with a Kalashnikov, and injured his son, Kejdi Qorri, 31. It all started for a beer.

The perpetrator came to the bar and asked to drink a beer, but the owner of the bar, the victim Qorri, told him that they would have to close the bar due to curfew. But the author Shani insisted that what later caused a physical conflict between them. Shani took a chair and shot the owner of the bar, but the latter’s son intervened.

The 57-year-old takes his motorcycle and leaves for home, but a few minutes later returns with a Kalashnikov. He enters from the back entrance of the bar and shoots Rako Qorri leaving him dead, while his son who was next to his father received bullets in the leg.