Autori i vrasjes së 62-vjeçarit dhe plagosjes së djalit të tij në fshatin Fier i Ri, Lushnjë është gjetur dhe arrestuar disa minuta pas kryerjes së krimit, ka njoftuar policia.

Policia ka informuar se rreth orës 23:47, në fshatin Fier i Ri, Lushnjë, shtetasi Sofokli Shani, si pasojë e një konflikti të çastit në lokalin në pronësi të shtetasit Rako Qorri, ka vrarë me armë zjarri shtetasin Rako Qorri, 62 vjeç dhe ka plagosur djalin e tij, shtetasin Kejdi Qorri, 31 vjeç, i cili ndodhet në spitalin e Lushnjes nën kujdesin e mjekëve.

Ndërkohë, grupi hetimor nën drejtimin e Prokurorisë ndodhet në vendngjarje dhe po punon për zbardhjen e plotë të rrethanave të ngjarjes.

Njoftimi i policisë:

Lushnjë

Kapet nga Policia disa minuta pas kryerjes së krimit autori i vrasjes së 62-vjeçarit dhe plagosjes së djalit të tij në fshatin Fier i Ri, Lushnjë.

Në datë 02.06.2021, rreth orës 23:47, në fshatin Fier i Ri, Lushnjë, shtetasi S.Sh, si pasojë e një konflikti të çastit në lokalin në pronësi të shtetasit R. Q., ka vrarë me armë zjarri shtetasin R. Q., 62 vjeç dhe ka plagosur djalin e tij, shtetasin K. Q., 31 vjeç, i cili ndodhet në spitalin e Lushnjes nën kujdesin e mjekëve.

Menjëherë shërbimet e Komisariatit të Policisë Lushnjë kanë shkuar në vendngjarje dhe falë reagimit në kohë dhe punës së mirëorganizuar, bënë të mundur kapjen e autorit të dyshuar të ngjarjes, shtetasin S. Sh., 57 vjeç, banues në fshatin Krutje e Sipërme.

Gjithashtu Policia ka sekuestruar në cilësinë e provës materiale armën e zjarrit automatik me të cilën dyshohet se autori kreu krimin.

Grupi hetimor nën drejtimin e Prokurorisë ndodhet në vendngjarje dhe po punon për zbardhjen e plotë të rrethanave të ngjarjes.

 

The perpetrator of the murder of the 62-year-old and the wounding of his son in the village of Fier i Ri, Lushnjë was found and arrested a few minutes after the crime was committed, the police announced.

The police informed that around 23:47, in the village of Fier i Ri, Lushnjë, the citizen Sofokli Shani, as a result of an instant conflict in the restaurant owned by the citizen Rako Qorri, killed with a firearm the citizen Rako Qorri, 62 years old and has injured his son, citizen Kejdi Qorri, 31 years old, who is in Lushnja hospital under the care of doctors.

Meanwhile, the investigative group under the direction of the Prosecution is at the scene and is working to fully clarify the circumstances of the event.

Police notification:

Lushnjė

The perpetrator of the murder of the 62-year-old man and the wounding of his son in the village of Fier i Ri, Lushnjë, were arrested by the Police a few minutes after committing the crime.

On 02.06.2021, around 23:47, in the village of Fier i Ri, Lushnjë, the citizen S.Sh, as a result of an instant conflict in the restaurant owned by the citizen RQ, killed with a firearm the citizen RQ, 62 years old and injured his son, citizen KQ, 31 years old, who is in Lushnja hospital under the care of doctors.

Immediately, the services of the Lushnja Police Commissariat went to the scene and thanks to the timely response and well-organized work, made possible the capture of the suspected perpetrator, citizen S. Sh., 57 years old, resident in the village of Krutje e Sipërme.

The Police also seized as material evidence the automatic firearm with which it is suspected that the perpetrator committed the crime.

The investigative group under the direction of the Prosecution is at the scene and is working to fully clarify the circumstances of the event.