Shtetasi shqiptar Mariglen M, 35 vjeç është arrestuar pas 17 muajsh arrati, në Spanjë.

Mariglen.M thuhet se ka qëlluar shtetasin turk përpara “Fröhlichen Zecher” në Georg-Schumann-Strasse në 7 gusht 2019.

Ai vdiq në trotuar pasi u qëllua me gjashtë plumba.

Sipas BILD, 35-vjeçari ishte larguar drejt Shqipërisë për rreth 1 vit e gjysmë.

Ai u arrestua nga policia në Spanjë siç konfirmoi prokurori publik për BILD.

Mariglen.M u ekstradua në Gjermani dhe është lëshuar urdhër arresti kundrejt tij.

Albanian citizen Mariglen M, 35 years old, was arrested after 17 months on the run, in Spain.

Mariglen.M allegedly shot the Turkish citizen in front of the “Fröhlichen Zecher” in Georg-Schumann-Strasse on August 7, 2019.

He died on the sidewalk after being shot with six bullets.

According to BILD, the 35-year-old had left for Albania for about a year and a half.

He was arrested by police in Spain as the public prosecutor confirmed to BILD.

Mariglen.M was extradited to Germany and an arrest warrant was issued against him.