Ylber Xhahysa, i cili u vra ditën e sotme me armë zjarri në Peqin ka qenë tifoz i zjarrtë i skuadrës së Shkumbit. Faqja zyrtare e ekipit ka bërë një dedikim në rrjetet sociale duke ndarë një foto të viktimës në shkallët e stadiumit. Gazetari Aldo Kozarja raporton se viktima 45-vjeç njihej edhe me emrin Albert.

“Fatkeqësisht u nda sot nga jeta një nga tifozët dhe mbështetësit e zjarrtë të Kf Shkumbini z.Albert Xhahysa! Në emër të Kf Shkumbini i shprehim ngushëllimet tona familjes dhe i qëndrojmë afër në ketë moment trishtimi dhe dhimbjeje të madhe . Prehu i qetë Albert Xhahysa”, thuhet në njoftim.

Xhahysa u vra nga Leonard Bashaliu në një lokal në fshatin Gjocaj ndërsa konflikti mes tyre kishte ndodhur 5 vite më parë për gërvishtjen e makinës.

Ylber Xhahysa, who was killed today with a firearm in Peqin has been an ardent fan of the Shkumbi team. The team’s official website has made a dedication on social media by sharing a photo of the victim on the stadium steps. Journalist Aldo Kozarja reports that the 45-year-old victim was also known as Albert.

“Unfortunately, one of the ardent fans and supporters of Kf Shkumbini, Mr. Albert Xhahysa, passed away today! On behalf of Kf Shkumbini we express our condolences to the family and stand close to them in this moment of great sadness and pain. “Rest in peace, Albert Xhahysa”, it is said in the announcement.

Xhahysa was killed by Leonard Bashaliu in a bar in the village of Gjocaj, while the conflict between them had occurred 5 years ago over a car scratch.