Doli sot para gjykatës së Tiranës Përparim Ademi, i cili paraditen e 31 dhjetorit 2020 qëlloi për vdekje dy motrat, Kristina Bardhi dhe Zhaneta Metani në banesë në zonën e “Astirit” në Tiranë.

Çështja është marrë në hetim nga prokurori Albert Demirneli, i cili i ka kërkuar gjykatës së Tiranës, caktimin e masës së sigurisë “arrest në burg”.
Gjykata pranoi kërkesën e caktoi masën “arrest me burg” për Ademin.

Policia dhe prokuroria e Tiranës, kanë mbledhur në vendgjarje 26 gëzhoja, ndërkohë gjetën brenda shtëpisë dhe një automatik, prodhim kinez me karikatore të boshatisur.

Të gjithë plumbat që ndodheshin në karikator janë zbrazur në drejtim të Zhaneta Metanit, e dashura e autorit të krimit Përparim Ademi dhe motrës së saj Kristina Bardhi.

Të dy trupat janë bërë shoshë nga predhat, ndërsa dëmtime ka dhë në muret e shtëpisë, dysheme dhe disa plumba janë ngulur në frigorifer.

“Ora News”, ka mundur të zbardhë të gjithë dinamikën e këtij krimi të rëndë, që me sa duket do çojë në ditët në vijim, në dënimin me burgim të përjetshëm të Përparim Ademit.

Përparim Ademi appeared before the court of Tirana today, who on the morning of December 31, 2020 shot dead his two sisters, Kristina Bardhi and Zhaneta Metani in an apartment in the “Astiri” area in Tirana.

The case was taken under investigation by prosecutor Albert Demirneli, who asked the Tirana court to impose the security measure “prison arrest”.
The court accepted the request and imposed the measure “prison arrest” for Adem.

The police and the prosecution of Tirana, have collected 26 cartridges at the scene, meanwhile found inside the house and a machine gun, made in China with empty cartoons.

All the bullets that were in the cartoon were fired in the direction of Zhaneta Metani, the girlfriend of the perpetrator Përparim Ademi and her sister Kristina Bardhi.

Both bodies were sifted by shells, while damage was done to the walls of the house, the floor and some bullets were stuck in the refrigerator.

“Ora News”, has been able to uncover all the dynamics of this serious crime, which will probably lead in the coming days, to the sentence of life imprisonment of Përparim Ademi.