Një shqiptar është vrarë me thikë në Novara këtë të Shtunë.

Referuar raportimeve të mediave italiane, viktima është rreth 60 vjeç, por gjeneralitet nuk bëhen ende me dije.
“La Repubblica” shkruan se shqiptari është qëlluar nga një fqinji i tiji – italian, edhe ai rreth të 60-tave – në kulmin e një konflikti mes palëve.

Pas plagosjes, shqiptari është dërguar në spital, por ka humbur jetën pak kohë pas mbërritjes.
Autori është arrestuar. Raportohet se ka qenë ai që ka lajmëruar policinë pas goditjes me thikë dhe ka thënë se ka qëlluar për vetëmbrojtje

An Albanian was stabbed to death in Novara this Saturday.

According to Italian media reports, the victim is about 60 years old, but generalities are not yet known.
“La Repubblica” writes that the Albanian was shot by one of his neighbors – Italian, also in his 60s – at the height of a conflict between the parties.

After the injury, the Albanian was taken to hospital, but lost his life shortly after arriving.
The perpetrator has been arrested. It is reported that he was the one who called the police after being stabbed and said that he shot for self-defense.